Over ons

Waarom nóg een vakantieportaal?

Is dat nu echt nodig? Dit vroegen wij ons in het begin ook af. We kwamen tot de conclusie: ja! Want VACANDO is anders en biedt u een nieuwe vakantiebeleving, afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan vakantie-onderkomens - behalve hotels. U kunt u heerlijk ontspannen volgens het motto: persoonlijk in plaats van hotel.

We streven ernaar om dé gebruikersvriendelijkste portal voor persoonlijke vakantiebeleving te worden. Wij willen u adviseren én inspireren: voor, tijdens, maar zeker ook na uw vakantie. Wij willen ons aanbod op uw behoeften afstemmen en u op nieuwe en vooral leuke ideeën brengen.

VACANDO staat voor:

VINDEN (in plaats van zoeken): wij zijn van mening dat het vinden en boeken van uw vakantiebeleving zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk mogelijk moet zijn. Wij zijn uw "gids" en leiden u - in slechts een paar klikken - door het uitgebreide aanbod naar het door u gewenste onderkomen.

VACANDO vinden

VRIJHEID: wij willen u vrijheid, onafhankelijkheid en persoonlijke service bieden. Anders dan in hotels is ons vakantieaanbod vrij van regeltjes en beperkingen. Met onze vakantie-onderkomens kunt u uw vakantie geheel naar wens invullen. Volgens het motto: "doen en laten wat ik wil".

VACANDO vrijheid

VAKANTIEBELEVING: uw vakantie moet een belevenis zijn. U zoekt rust & of ontspanning, zon &, strand of action & en adventure? Wij hebben voor iedereen de juiste vakantiebeleving. U mag het zeggen... Vakantiehuis, appartement, strandvilla, chalet, boerderij, bungalow, berghut, kasteel of burcht - en waarom in de toekomst geen woonboot, boomhuis of iglo?

VACANDO vakantiebeleving

FAMILIE & VRIENDEN: wij vinden dat vakantie de mooiste tijd van het jaar is, een tijd die iedereen met dierbaren moet doorbrengen. Tijd voor elkaar, tijd voor plezier met elkaar! De meeste van onze vakantiebelevingen en -onderkomens zijn gezinsvriendelijk, maar ook geschikt voor kleinere en grotere groepen vrienden.

VACANDO familie vrienden

Overtuigd? Laat u dan inspireren en verleiden door onze fantastische aanbiedingen.

Meer informatie